Freddie, George og Stipe på DR2

På lørdag blænder DR2 op for en aften i selskab med Freddie Mercury, George Michael og Michael Stipe, når Temalørdag fokuserer på nogle af musikscenens vigtigste homoseksuelle ikoner.

Aftenens program viser blandt en dokumentarfilm med Freddie Mercury, hvor man kan få et indblik i hans liv. Blandt andet kommer man med tilbage til hans afrikanske fødeø Zanzibar, og desuden er der interviews med folk som Brian May, Elton John, Robert Plant og Mick Jagger, der alle havde Mercury tæt inde på livet.

Efterfølgende tager DR2 i interviews med Michael Stipe og George Michael en snak om, hvad det har af konsekvenser at være erklæret homoseksuel i musikkens verden, og ligeledes er der interviews med danske og udenlandske kunstnere som Scissor Sisters, Rufus Wainwright, Placebo, Matmos og Thomas ‘Tomboy’ Bickham som er en af de mest markante homoseksuelle skikkelser i det danske mediebillede lige nu.

DR2 Temalørdag
Lørdag den 18. november, Kl. 20.00-22.30
DR2

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af