Nyt The White Stripes materiale på vej

Forsangeren i The White Stripes og guitarist i The Raconteurs, Jack White, er yderst tilfreds med at være en del af begge bands.

»Jeg kan ærligt sige, at jeg for tiden er delt 50/50 mellem The Raconteurs og The White Stripes, min hjerne har nu to muligheder, hver gang jeg skriver en sang, hvilket er en ren luksus for en sangskriver«, fortæller han til Uncut Magazine.

Jack White har brugt det meste af året på at turnere med The Raconteurs for at promovere deres debutalbum ‘Broken Boy Soldiers’, som udkom i maj måned. Alligevel har han fundet tid til at arbejde sammen med Meg White, der som bekendt udgør den kvindelige halvdel af The White Stripes.

»Jeg har så mange numre til et nyt The White Stripes album, og Meg og jeg arbejder på nye numre, når der er pauser i The Raconteurs-turneen«, udtaler Jack White, så mon ikke der inden alt for længe kan forventes et nyt White Stripes album.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af