RECession festival løber af stablen i Århus

Den århusianske festival RECession vil i denne weekend indtage flere af byens spillesteder med alt fra indierock over hiphop til electronica, hvor hver genre vil være repræsenteret på hver sit spillested.

Selve programmet løber over to dage og spænder over et bredt udvalg af mere eller mindre kendte bands og djs fra ind- og udland. Navne det er specielt værd at holde øje med, er Hell On Wheels, Spinform, Telefon Tel Aviv, Clark, Merz, Rhymefest og ikke mindst et af festivalens hovednavne, amerikanske EL-P (billedet), som optræder lørdag aften kl. 23.00 på Voxhall.

RECession Festivalen kan opleves på følgende århusianske spillesteder: Voxhall, Lynfabrikken, Fabriken og Musikcafeen. Billetter sælges gennem de enkelte spillesteder, og har man købt entré til en enkelt koncert, får man samtidig adgang til efterfest på Fabriken.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af