The Clash-forsanger skildres i dokumentarfilm

‘The Future is Unwritten’ er titlen på en ny dokumentarfilm, som skildrer den nu afdøde forsager i The Clash, Joe Strummer.

Instruktøren Julien Temple, har fundet frem til forskelligt Strummer-relateret materiale, og samtidig har han på grundlag af interviews med Strummer-fans som Bono, Red Hot Chili Peppers, tidligere The Clash-medlemmer og skuespillerne Johnny Depp og John Cusack forsøgt at skabe et nuanceret billede af manden, der var med til at ændre den engelske punkscene tilbage i slutningen af 1970’erne og starten af 1980’erne.

Den musikalske side af filmen er skabt ud fra Strummers egen pladesamling og viser hans alsidige musiksmag, hvor musik fra Hawaii og Latinamerika, techno og kunstnere som Elvis Presley, Bob Dylan, the Rolling Stones og Eddie Cochran blandes med Strummers egen musik.

Joe Strummer, der døde i 2002, fungerede som frontmand i The Clash indtil bandets opløsning i 1986 og var i høj grad medvirkende til, at bandet opnåede stor popularitet med deres blanding af punk, rock, reggae og tidlig rock’n’roll.

Filmen har premiere på den amerikanske Sundace Film Festival i januar, så der går sikkert et godt stykke tid, inden den ankommer til Danmark.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af