A:larm præsenterer nye navne

Det danske pladeselskab A:larm Music, der huser og udgiver navne som Tina Dickow, Mikael Simpson og Trentemøller, er klar med en plan over deres forårsudgivelser, der tæller album fra nye såvel som etablerede navne,

Første udgivelse kommer fra den mindre kendte danske singer/songwriter Simon Lec (billedet), som udgiver albummet ‘Another Trip Around the Sun’ den 29. januar. Simon Lec har på albummet fået hjælp af folk fra Dear og moi Caprice.

Den 5. februar udkommer den århusianske reggaegruppe BliGlads debutalbum ‘Kærlighed til folket’, som blandt andet indeholder P3-hittet ‘Dans For Satan’. BliGlad spiller deres egen dansksprogede reggaemusik, og har allerede spillet masser af koncerter rundt i landet.

Ligeledes i februar udgiver A:Larm debutalbummet,’To Young To Die’ fra rockbandet Phonovectra, som har den tidligere Jupiter Day-forsanger Mark Rosenér i front. Og et soloalbum fra Peder, som også er medlem af Pelding og Prunes, hvor han spiller en blanding af electronica og håndspillet hiphop.

I marts måned udgiver A:Larm albummet ‘Soon’, som er indspillet af den 18 år gamle gymnasieelev Troels Gustavsen fra Nykøbing Falster. Albummet indeholder en samling afdæmpede melankolske sange, og det er allerede nu muligt at lytte til singlen ‘Dried Out’ på hans Myspace.

Endelig vil der også i løbet af foråret være endnu et soloalbum på vej fra Jens Unmack, og skuespillerinden Ulla Henningsen vil i april eller maj, i samarbejde med Nikolaj Nørlund, præsentere et album med fortolkninger af danske og udenlandske klassiskere.

Tina Dickow opholder sig for tiden i studiet, og A:Larm håber at kunne udgive hendes næste album til oktober, ligesom de også håber at kunne udgive et nyt fuldlængdealbum fra Efterklang sidst på året, ovenpå gruppens kommende minialbum, som forventes at være klar til udgivelse februar eller marts.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af