Public Enemy indtager Århus

Public Enemy indtager den 16. april Århus, når de giver en koncert på spillestedet Train.

Den legendariske hiphopgruppe har siden 80’erne været med til at skabe stadig større fokus på rapmusik. Gruppen er ligeledes kendt for deres politisk funderede tekster, som ofte har sat sig op imod det styrende samfund.

Deres seneste album, ‘Rebirth of a Nation’, fra marts 2006 fik dog ikke de bedste ord med på vejen af Soundvenues anmelder: »Gruppen får næppe nye fans på baggrund af dette album, og inkarnerede fans er bedre tjent med at finde en af de gamle klassikere frem«. Man kan så bare håbe, at gruppen vælger at spille gode gamle numre som eksempelvis ‘Power To The People’ og ‘911 Is A Joke’.

Public Enemy
Train, Århus
Mandag den 16. april
Billetter kan købes via Billetnet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af