The Kissaway Trail og Dúné på Spot Festival

En lang række nordiske kunstnere er i dag blevet offentliggjort til årets Spot Festival, der afvikles den 1. og 2. juni. Blandt de mest opsigtsvækkende navne er de unge synthrockere fra Dúné, The Kissaway Trail (billedet), der til marts vil optræde med deres storladne pop i Canada og USA, og Beta Satan, som er et band bestående af tidligere medlemmer fra det hedengangne Tiger Tunes.

Der er dog også sat flere andre spændende kunstnere på programmet. Danske Alphabeat, The Blue Van, Spleen United, Viva Vertigo, Kim And The Cinders og Analogik spiller således i Århus, mens norske The Lionheart Brothers og Marit Larsen, samt svenske Forest And Crispian og islandske Reykjavik! også vil være at finde på festivalen.

Der vil i alt blive spillet omkring 90 koncerter i løbet af de to dage, Spot Festivalen varer, og de vil alle finde sted på forskellige scener rundt omkring i det centrale Århus. Billetsalget til festivalen er startet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af