George Michael kommer igen til Danmark

Da George Michael sidste år annoncerede sin første koncert i Danmark nogensinde, blev billetterne revet væk. Nu får de fans, der dengang måtte gå forgæves efter billetter en ny mulighed for at opleve den tidligere Wham-forsanger på nært hold. George Michael giver den 18. maj koncert i NRGI Park i Århus.

Koncerten i Århus bliver den første på den Europa-turné som George Michael henover sommeren begiver sig ud på. Sidste år henrykkede den ukronede pop-konge 50.000 ellevilde fans i Parken med hits udplukket fra hele hans bagkatalog, og mon ikke man kan vente sig en lignende hit-parade til Århus-koncerten i maj.

Billetsalget starter mandag den 12. marts klokken 10 og vil foregå gennem Billetnet.

George Michael
NRGI Park, Århus
Fredag den 18. maj
Entré: Endnu ikke oplyst

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af