Martinez og Martin Decara holder releasefest

På lørdag indbyder to af de helt store navne indenfor den danske elektroniske scene til releaseparty på Culture Box. Der er tale om Martinez (billedet) og Martin Decara, der henholdsvis ejer pladeselskaberne Out Of Orbit og 3rd Floor Records, som har udgivelser med navne som Jussi-Pekka, Duplex 100 og Trentemøller bag sig.

Aftenen bliver både label-launch for Martinez’ nye projekt RE:CONNECTED, samt releaseparty for 3rd Floor Records-udgivelsen ‘101 Regards’, der er lavet af Martinez selv, og nummeret ‘Sunrise’ fra Out Of Orbit-signede Each.

Der vil være fri entré og drinks mellem 22 og 23 på aftenen, hvor det tyske producer- og dj-team Yassin og Arne, der tidligere har udgivet ‘Bleepy Creep’ på 3rd Floor, også vil lægge vejen forbi Culture Box.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af