Peaches udstiller sig selv

Man skulle tro Peaches har fulgt med i denne uges danske avisoverskrifter. I en tid, hvor Dansk Folkeparti-politikere forkynder seksuel afholdenhed, er det interessant at se electroclash-dronningens svar. I canadiske Montreal vil hun d. 10. maj lave en kunstudstilling over den 4 minutter lange opfordring til samleje uden forspil, ‘Fuck The Pain Away’. Sangen er blevet fortolket på utallige måder gennem bl.a. video, kunst, design, tatoveringer og coverversioner og de effekter vil hun nu udstille. Desuden opfordrer hun fans til at indsende lignende effekter, der har tilknytning til det usminkede generationsstatement og kan indgå i udstillingen.

I sit seneste nyhedsbrev nævner hun nysgerrighed som drivkraften bag udstillingen ‘Fuck The Pain Away Art Exhibition’:

»Jeg kender ikke halvdelen af de ting som sangen og dens tekst har været brugt til, men det vil jeg virkelig gerne finde ud af«.

Læs mere i blogsektionen på Peaches’ Myspace-hjemmeside.

Peaches på Myspace

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af