Roskilde klar med nye navne og opvarmningsturné

The Whitest Boy Alive (billedet), Electrelane, New Young Pony Club, Taxi Taxi! og Ungdomskulen er alle blevet offentliggjort til årets Roskilde Festival og vil inden da deltage i den skandinaviske opvarmningsturné Roskilde Release Events.

Turnéen indledes i Amager Bio i København den 19. april og her vil Electrelane og The Whitest Boy Alive komme forbi og give koncert. Engelske Electrelane opvarmer for tiden for Arcade Fire, og vil således kunne opleves i selskab med canadierne til deres koncert i KB Hallen på søndag. Den norsk-tyske konstellation The Whitest Boy Alive med Erland Øye i spidsen gav i september en koncert på Vega, hvor nordmanden endte stagedive hen over et begejstret publikum.

Den 20. og den 21. april vil der være tilsvarende arrangementer i henholdsvis Sverige og Norge. I Stockholm kommer New Young Pony Club og Taxi Taxi! på besøg i Södra Teatern, mens førstnævnte også vil gæste spillestedet John Dee i Oslo i selskab med Ungdomskulen.

New Young Pony Club blander electroclash og postpunk og turnerer lige nu rundt med Klaxons. De ventes at sende et debutalbum på gaden tidligt på sommeren. Med de unge svenskere fra Taxi Taxi! og norske Ungdomskulen har vi i begge tilfælde at gøre med bands, der også har til gode at sende deres første album på gaden.

Det er ikke muligt at købe billetter til arrangementet. Billetterne kan i stedet erhverves ved, at man deltager i en konkurrence på Roskilde Festivals hjemmeside.

The Whitest Boy Alive, Electrelane
Amager Bio
Torsdag den 19. april

New Young Pony Club, Taxi Taxi!
Södra Teatern, Stockholm
Fredag den 20. april

New Young Pony Club, Ungdomskulen
John Dee, Oslo
Lørdag den 21. april

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af