Snoop Dogg & P. Diddy – Snoop, lad Diddy blive hjemme næste gang!

Boogie-Danmark fik, hvad det kunne have forventet, da Snoop Dogg og P. Diddy i aftes væltede Forum i København: En storpompøs og stinkende stereotyp dobbeltkoncert med to af hiphoppens allerstørste navne.

P. Diddy førte an med fredsduer på storskærmene og Biggie på maven – en skamløs selviscenesættelse, han på ingen måder kunne retfærdiggøre. Ikke engang det urimeligt høje og mudrede lydniveau kunne dække over Diddys manglende evner på mikrofonen. Han valgte da også at bruge det meste af sin spilletid på call-and-response og crowd-pleasere fra dj’ens pladesamling med alt fra Blur til Eurythmics.

Langt bedre og mindre krampagtigt blev det, da Snoop Dogg kom på scenen i anden halvdel af showet. Selvom det måske er paradoksalt, at Snoop snart 15 år inde i karrieren ikke har kunnet overgå endsige leve op til debuten fra 1994, er vestkyst-køteren ikke blevet helt tam. Snoop Dogg leverede et tilbagelænet og charmerende show med lige dele nye hits og gamle klassikere.

Den endelige forløsning kom imidlertid først, da de to veteraner mødtes på scenen i showets finale. Her skiftedes de til at fyre op under publikum med numre som ‘Beautiful’, ‘That’s That Suck’ og ‘Been Around the World’. Fejden mellem øst og vest har været død i mange år, men blev nu endelig begravet. One love og alt det der, men Snoop – lad du bare Diddy blive hjemme næste gang.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af