Tivoli åbner ny scene

Tivoli lancerer i år det nye arrangement, der består af syv fredagskoncerter henover sommeren. Her vil blandt andre Oh No Ono (billedet), Dúné og The Kissaway Trail optræde. Første koncert bliver med Silkeborg-bandet Alphabeat, der spiller den 22. juni.

Koncerterne vil finde sted på Pantomine Teatret og der vil ikke blive afkrævet entré udover den normale indgangspris til Tivoli. Tivoli vil fortsat afholde Fredagsrock, der som sædvanligt vil foregå på Plænen. Programmet hertil er også offentliggjort og blandt andre moi Caprice, Pet Shop Boys og Bo Kaspers Orkester vil optræde for Tivolis gæster i løbet af foråret og sommeren.

Koncertkalender for Fredagsspot:
22. juni: Alphabeat
29. juni: The Broken Beats
20. juli: The Kissaway Trail
27. juli: Dúné
3. august: Natasja
10. august: Oh No Ono
17. august: Thomas Buttenschøn

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af