Volbeat åbner Orange Scene på Roskilde Festival

Det bliver det populære danske metalband Volbeat, der får æren af at skyde årets Roskilde Festival i gang torsdag den 5. juli.

Det blev afsløret i DR P3’s Public Søndag i går aftes, skriver Universitetsradioen på deres website.

Volbeat har med deres kobling af crooner-stil og melodisk metal oplevet stor succes blandt både publikum og anmeldere. Sidste vinter modtog de avis-kritikernes Steppeulv-pris, og deres seneste album, ‘Rock the Rebel/Metal the Devil’, der udkom i februar, rundede for nylig første-pladsen på den danske album-hitliste.

Blandt de øvrige friske rygter, der endnu ikke er blevet officielt bekræftet, er at Wilco, Datarock og LCD Soundsystem også vil være at finde på årets festival. De seneste officielt bekræftede navne er The Whitest Boy Alive, Electrelane og New Young Pony Club.

Roskilde Festival finder sted i dagene 5. til 8. juli med opvarming fra 1. juli.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af