Arctic Monkeys med på nyt Dizzee Rascal-album

Det kom for nylig frem, at Dizzee Rascal ville medvirke på nummeret ‘Temptation Gets You Like Your Naughty Friend’ – et b-side-nummer til den nye Arctic Monkey-single ‘Brainstorm’. Nu viser det sig, at Sheffield-bandet vil gengælde tjenesten på Dizzee Rascals nye album, der sendes på gaden den 4. juni.

Det nye album fra den britiske rapper Dizzee Rascal vil få titlen ‘Maths & English’ og vil udover samarbejdet med Sheffield-bandet, der vil medvirke på nummeret ‘Temptation’, også byde på bidrag fra Newham Generals og de amerikanske rappere fra UGK. Cage og Shy FX vil være inde over produceringen af albummet.

Albummet bliver grime-pionerens tredje og vil følge op på ‘Showtime’ fra 2004. Soundvenues anmelder skrev dengang om albummet: »Dizzee formår med en utrolig kraft at skabe samling og helhed på et album, som indeholder både hårde og nærmest irriterende sange for øret og stille sjælere, hvis budskab kommer flot igennem«.

Første single fra ‘Maths & English’ bliver ‘Sirens’, der udsendes den 21. maj.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af