Devendra Banhart arbejder på nyt album

Den amerikanske singer/songwriter Devendra Banhart er i fuld gang med at indspille til det, der skal blive hans femte studiealbum. Albummet, der produceres i samarbejde med Noah Georgeson fra Banharts liveband, kommer til at følge op på ‘Cripple Crow’ fra 2005.

Devendra Banhart er ofte blevet udnævnt som repræsentant for den bølge af amerikanske akustisk orienterede musikere, der har skyllet ind over os de seneste år. På det nye album vil man da også kunne finde bidrag fra blandt andre Banharts ven Andy Cabic, der er forsanger i bandet Vetiver, og fra Joanna Newsoms bror Pete Newsom.

Devendra Banhart har tidligere skrevet på sin hjemmeside, at der også er planer om at udsende en dokumentarfilm med optagelser fra tidligere turneer og indspilningen af det nye album. Der er dog endnu ingen udgivelsesdato for hverken det nye album eller dokumentarfilmen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af