Pixies-hyldestalbum med Mogwai og OK Go

En række kunstnere hylder Pixies på et kommende album med titlen ‘Dig For Fire: A Pixies Tribute’. Udgivelsen, der udkommer i USA den 13. november, kommer til at indeholde bidrag fra blandt andre Mogwai, British Sea Power, OK Go og Dinosaur Jr.-frontmanden J Mascis.

Det skotske band Mogwai har bekræftet, at de vil lave et cover af nummeret ‘Gouge Away’ fra Pixies-albummet ‘Doolittle’, der udkom i 1989. Hyldestalbummets tilblivelse kan følges gennem de kommende måneder på en speciel MySpace-side, hvor også listen over samtlige medvirkende kunstnere kan ses.

Frank Black fra Pixies kunne i oktober afsløre, at det gendannede band ville gå i øvelokalet for at begynde arbejdet på et nyt studiealbum. Samtidig har bandet netop overstået en længere turné i Australien.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af