Courtney Love sælger Kurt Cobains ejendele

Den tidligere Hole-sangerinde Courtney Love planlægger en auktion, hvor en række af Kurt Cobains ejendele vil komme under hammeren. Enken efter Nirvana-frontmanden fortæller til Spinner.com, at hun er træt af hele tiden at blive mindet om fortiden.

»Mit hus er som et mausoleum. Min datter behøver ikke at arve en kæmpestor taske fyldt med t-shirts… En sweater, en guitar og teksten til ‘Teen Spirit’ – det er, hvad min datter får. Resten sælger vi fandme bare. Vi kommer til at tjene en masse penge og giver en bunke af dem til velgørenhed«.

Hun udtaler desuden, at hun bestemt ikke har glemt Cobain, der begik selvmord som 27-årig i 1994, og at hun stadig sover i hans pyjamas.

Courtney Love afslørede også, at hun barsler med et nyt solo-album, der har fået titlen ‘Nobody’s Daughter’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af