Future 3 bliver til People Press Play

De herrer Thomas Knak, Anders Remmer og Jesper Skaaning har i mange år været ledende figurer på den danske elektroniske scene, både i det fælles Future 3/System og i diverse soloprojekter. Nu har de i samarbejde med sangerinden Sara Savery dannet bandet People Press Play, der sender deres selvbetitlede debutalbum på gaden den 4. juni.

Stilmæssigt er der et stykke vej fra Future 3’s eksperimenterende electronica til People Press Plays vokalbårne numre med analoge instrumenter. Stilen er luftig electropop, der smyger sig om Sara Saverys eftertænksomme og melankolske stemme. Sangerinden har tidligere medvirket på Blue Foundation-medlemmet Tobias Wilners sideprojekt Bichis album ‘Notwithstanding’.

People Press Play kan desuden opleves live tre gange de kommende måneder. På Musikcaféen i Århus den 18. maj, samt på årets Roskilde Festival og årets Copenhagen Jazz Festival.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af