Johnny Marr designer sko

Den tidligere The Smith-guitarist Johnny Marr, der nu gør sine folder i Modest Mouse, har designet et par sneakers i samarbejde med skomærket PF Flyers. Skoene laves blot i 216 eksemplarer og vil blive solgt i USA og Storbritannien via eBay. Hele overskuddet fra salget vil gå til organisationer, der arbejder for at hjælpe autister.

Guitaristen udtaler om samarbejdet: »Jeg har gået i PF Flyers på scenen i et stykke tid, og at designe et par sneakers, der støtter et velgørende formål, der er vigtigt for mig, er en spændende mulighed«.

Johnny Marr er ikke den eneste rockstjerne, der har taget sig et bijob i tekstilindustrien. Tidligere på året designede J Mascis fra Dinosaur Jr. et par skatersko sammen med Nike, mens Franz Ferdinand, Bonde Do Role, The Kills og Psapp henover sommeren vil designe T-shirts i samarbejde med online-tøjbutikken Airside Shop.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af