The Hives samarbejder med The Raconteurs

Ifølge The Hives-frontmand Pelle Almqvist medvirker det svenske rockband på det kommende album fra amerikanske The Raconteurs. Almqvist skriver i et indlæg på The Hives’ officielle website, at bandet har været forbi The Raconteurs i deres studie i Nashville for at hjælpe til på et nummer.

The Raconteurs med den hyperaktive Jack White i front er i fuld gang med indspilningerne til opfølgeren til deres debut ‘Broken Boy Soldiers’ fra 2006. Bandet har indspillet 12 numre og regner med at udsende det nye album, der ifølge White bliver markant anderledes end debuten, i begyndelsen af 2008.

Samtidig er det nye The White Stripes-album ‘Icky Thumb’ på trapperne. Albummet udkommer den 18. juni og følges op af en større verdensturné i månederne efter.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af