Programmet klar til Elektronisk JazzJuice i Århus

Århus-festivalen Elektronisk JazzJuice, et samarbejde mellem koncertorganisation Ljud, pladeselskabet Rump Recordings og spillestedet Musikcaféen, kan i år fejre fem års jubilæum. Festivalen har netop løftet sløret et program, der byder på spændende navne i krydsfeltet mellem jazz og electronica.

Blandt de udenlandske kunstnere finder man den erfarne amerikanske free jazz-saxofonist Marshall Allen, der har en fortid i Sun Ra’s Arkestra, den engelske producer Xela alias John Twells (billedet), der gør sig inden for mørk og atmosfærisk electronica og den amerikanske DJ Rupture, der både optræder selv og med bandet Nettle, der tæller medlemmer fra Skotland og Marokko.

Herudover er den japanske guitarist og lydmanipulator Takeshi Nishimoto samt duoen Burnt Friedmann & Jaki Liebezeit på plakaten, der desuden tæller danske kunstnere som Badun, Kid Kishore og Rumskib.

Elektronisk JazzJuice afholdes den 19-21. juli i Musikcaféen, Gyngen og Pakhuset i Århus.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af