Mercury Prize offentliggør nominerede

To tidligere vindere, inklusiv sidste års modtager af den prestigefulde pris, er nomineret til årets Mercury Prize, skriver NME. Det drejer sig om Dizzee Rascal, vinder i 2003, og Arctic Monkeys, der sidste år høstede hæderen for deres debutalbum ‘Whatever People Say What I Am, That’s What I’m Not’.

Den årligt tilbagevendende Mercury Prize uddeles til årets bedste album, og den er højere agtet end de fleste andre priser. Blandt årets 11 nominerede er også Klaxons, Bat For Lashes, Jamie T, Amy Winehouse og New Young Pony Club. Prisen uddeles til september ved en ceremoni i London.

De nominerede er:

Arctic Monkeys ‘Favourite Worst Nightmare’
Basquiat Strings ‘Basquiat Strings’
Bat For Lashes ‘Fur And Gold’
Dizzee Rascal ‘Maths & English’
Jamie T ‘Panic Prevention’
Klaxons ‘Myths Of The Near Future’
Maps ‘We Can Create’
New Young Pony Club ‘Fantastic Playroom’
Fionn Regan ‘The End Of History’
The View ‘Hats Off To The Buskers’
Amy Winehouse ‘Back To Black’
Young Knives ‘Voices of Animals And Men’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af