Gratis onsdagsmusik i Aalborg

Musik er kunst.

Derfor er det nærliggende, at musikforeningen Rocktraum inviterer til gratis koncerter i kunstneriske rammer på Nordjyllands Kunstmuseum. Sammen har de skabt koncertrækken Make Your Mind, der de næste tre onsdage præsenterer nye elektroniske og alternative bands i tilsvarende alternative omgivelser.

På kunstmuseets udendørs amfiscene kan man allerede i aften lægge øre og øjne til det hæsblæsende danske balkan-orkester Analogik, der begejstrede både publikum og anmeldere på dette års Roskilde Festival. Opvarmningen står den lokale electronica-troldmand Tobiaz for.

Næste onsdag den 22. august gæster belgiske post-rockere De Portables samt den danske electronica-singer/songwriter Tone, der i 2006 modtog Rock Nord Prisen for hendes innovative elektroniske univers.

Sidste koncert bliver den 29. august, hvor bandet Slaraffenland (billedet) bliver sluppet løs på amfiscenen. Gruppen kender deres Animal Collective og Grizzly Bear og imponerede anmeldere med deres eksperimentele folk/jazz på dette års debut, ‘Private Cinema’. Samme aften spiller også den minimalistiske indie-gruppe HellraiserTen.

Make Your Mind
Onsdag den 15. august kl. 19.00
Analogik + Tobiaz

Onsdag den 22. august kl. 19.00
De Portables + Tone

Onsdag den 29. august kl. 19.00
Slaraffenland + HellraiserTen

Nordjyllands Kunstmuseum
Kong Christians Alle 50, Aalborg
Gratis entré

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af