Oh No Ono og Tina Dickow spiller gadekoncerter

Kom til gratis gadekoncert. Fredag den 24. august spiller Oh No Ono (billedet) og Tina Dickow’ på tre forskellige lokationer i København.

Det sker nærmere bestemt på Nytorv, Vesterbro Torv og Skt. Hans Torv. I tidsrummet fra kl. 16-20 vil de to meget forskellige musikalske indslag spille fra ladet af en stor amerikanertruck, som transporterer dem fra sted til sted.

Koncerterne er en udløber af pladen ‘Make Some Noise: Save Darfur’, der udkom i juni med coverversioner af John Lennons sange. Yoko Ono har her givet Amnesty International rettighederne til at genindspille 44 numre fra John Lennons solokarriere til fordel for menneskerettighederne. Heraf er 28 coverversioner af blandt andet The Cure, U2, R.E.M. og Duran Duran samt et dansk bidrag fra The Raveonettes.

Temaet for morgendagens koncerter er, udover musikken, at kaste lys på den manglende ytringsfrihed i Hviderusland, hvor samvittighedsfanger alene fængsles på grund af politiske synspunkter, fortæller talsmand for Amnesty International i Danmark, Ole Hoff-Lund.

Make Some Noise med Tina Dickow og Oh No Ono
Fredag den 24. august
16.30 på Nytorv
18.00 på Vesterbro Torv
19.30 på Sankt Hans Torv

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af