Raw 2007: Et besat lysthus

Kend den på køen. Raw 2007 var større end nogensinde, da 5.000 club kids røg gennem tælleapparatet og forvandlede Silo 52 for enden af Islands Brygge til en feststemt myretue. Soundvenues fotograf og udsendte navigerede rundt i betonlabyrintens indtryk, udtryk og lydtryk.


Han er ikke gammel nok til at komme ind. Alligevel åbnede 15-årige Mike Sheridan technorummet med pumpende taktarter.


OHOI! Soundsystem havde forvandlet dubstep-rummet til et mørkekammer med byens største bundkasser. Bassen ruskede i mellemgulvet og fik svedperlerne til at suse ned af panden.


Djuna Barnes havde revet sin normale playliste itu og skiftet elektro ud med et beskidt mashup af rave, noenfarvet house og smadret techno.


Digital Mystikz, Loefah & Sgt. Pokes repræsenterede Sydlondon på dubstep-scenen.


Gladiatorerne Copyflex og Jens Fokking fik som Copyfokking ghetto-rummet til at ligne en romersk kampplads.


Århus V-rapperen Ausamah Saeed, bedre kendt som USO, havde taget turen til det yderste af Islands Brygge. I bagagen var crunk og speedrap.


Byens mest velplejede overskæg sidder på Kid Kishore. Musikbetjenten fik Arena 2 til at synge med på åbningsnummeret ‘Klap Perker’ og delte bøder ud til dem, der ikke dansede.


Natten havde lagt sig tungt over gården i Silo 52. Afslutningen på Raw foregik traditionen tro i røg og damp og med hænderne i vejret.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af