Band of Horses til tops på High 5

Det er er opstået mytteri på Soundvenue High 5. José Gonzaléz er røget af tronen, mens indie-kavaleriet Band of Horses (billedet) nu ligger øverst på hitlisten. Efter at være kommet direkte ind på førstepladsen for fem uger siden, må José González derfor tage til takke med at slutte sit High 5-ridt på en andenplads. Ugens tredjeplads, Oliver North Boy Choir, har i løbet af blot en uge bevist, at de er mere end et Epo-555 hobbyband, da de som de eneste af sidste uges contenders er stemt ind.

I denne uge kan Soundvenue præsentere tre spritnye contenders, der alle vil kæmpe om dit klik med musen. Pete Doherty har åbenbart haft tid til at indspille musik i en ellers travl, skandaleombrust hverdag, og sammen med resten af Baby Shamles leverer han sangen ‘Delivery’ fra det kommende album, ‘Shotter’s Nation’.

Den afdøde reggae-stjerne Natasja udgiver sit posthume album i næste uge, men allerede nu kan du høre og stemme på ‘Mer vil ha’ mer’, hvor hun toaster sammen med Eaggerman fra Bikstok Røgsystem.

Sidste contender er det islandske kollekiv Múm, som er klar med et nyt line-up, efter frontkvinde Kristin Valtýsdóttir i 2006 valgte at hellige sig solokarrieren og ægteskabet med Avey Tare fra Animal Collective. På High 5 kan du stemme på det nye nummer ‘Blessed Brambles’.

Benyt dine tre stemmer og deltag automatisk i lodtrækningen om cd’er fra High 5-kunstnerne.

Lyt og stem på Soundvenue High 5 her »

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af