Gefährlich relancerer ‘Elektroniske Tirsdage’

I morgen genskaber Gefährlich den snigende succes fra foråret, ‘Elektroniske Tirsdage’. Det bliver Vektormusik og deres jazzede electronica, der skal sætte gang i det ugentligt tilbagevendende arrangement på Nørrebro-baren.

Resten af september er allerede booket op, og her vil man kunne høre Spejderrobot, Kid Kishore (billedet) og Nabo + Aslope de tre følgende tirsdage.

‘Elektroniske Tirsdage’ sætter spot på nye elektronica-navne i Danmark, hvad end det er mash-up, house, clash, IDM eller andet der præger det elektroniske lydbillede. Alle dj’s, vj’s og artister som føler, de har noget at byde på, opfordres at kontakte ‘Elektroniske Tirsdage’s MySpace-side.

Alle aftener starter kl. 21, og der er gratis entré til de elektroniske koncerter.

Elektroniske Tirsdage
Hver tirsdag på Gefährlich
Fælledvej 7, Nørrebro
Entré: gratis

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af