Natasja udgiver album posthumt

‘I Danmark er jeg født’ blev det album, Natasja aldrig selv fik lov til at holde i hænderne. Hun døde i en tragisk trafikulykke på Jamaica i sommer i en alder af blot 32 år. Den 24. september, præcist tre måneder efter hendes død, udkommer pladen posthumt.

Bikstok Røgsystem-medlemmerne Pharfar, Eaggerman og Blæs Buggi er alle krediteret som medvirkende på albummet. Der er også duetter at finde med Yepha, Luluu Soul samt veninden og sangerinden Miss Mukupa, der overlevede det fatale biluheld.

En del af overskuddet fra pladesalget går til Natasjas Mindefond, der støtter unge talenter på den danske reggae-scene.

Trackliste
1. Ildebrand i byen feat. Pharfar
2. Gully Slang
3. Fi er min
4. Op med ho’det
5. Gi’ mig Danmark tilbage
6. Mer vil ha mer feat. Eaggerman
7. Gør det feat. Yepha
8. Monaco feat. Bukki Blæs
9. Du er så smuk og dejlig
10. Timerne går feat. Mukupa og Luluu Soul
11. I Danmark er jeg født

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af