Booty Cologne – dynamisk live-hiphop

Der er altså noget over live-spillet hiphop. Med en dj og en eller flere rappere kan det selvfølgelig sagtens blive intenst, men der er en helt anden dynamik over et hiphop-act med band. Og Booty Cologne var suverænt gode til at udnytte det. Stunn Gunn på trommerne var en ren maskine, der leverede skarpe rytmer, men kunne også sagtens fange en idé. Abdullah S. styrede sine keyboards med tilbagelænet attitude og leverede de fleste af de space-funkede, stramme baslinjer. Tue Track stod så for sin personlige stil i pladekradseri og supportede med samples og diverse effekter. Styrken i det setup var, at de sagtens kunne improvisere og lade nysgerrigheden styre stemningen.

Oveni det havde de så ADL som mc, der virkede ekstra tændt, fordi bandet åbenbart ikke havde været sammen et stykke tid. Han stod som midtpunktet, der skulle sætte gang i festen, hvilket jo ikke var svært en fredag aften, når man tænder scenen med en god blanding af electro, funk, house og hiphop. Men han tog sin rolle seriøst og leverede med overskud sine rim, der flød let fra hans mund. Desuden har han en stor stemme, der sagtens kunne rumme lidt toasting, når rødderne fra Jamaica listede sig ind i højttalerne.

Efter en times spilletid var der pissepause, hvorefter de rystede det lidt reserverede, men engagerede publikum, med en gang hurtigløbende, nærmest rockende party-hiphop og en svingende jam-session.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af