Elektronisk musik på Statens Museum for Kunst

Statens Museum for Kunst har efterhånden fået sig en dominerende hobby som sprechtalmeister for Danmarks førende electronica- og singer/songwriter-navne. Sammen med Stella Polaris kan de fredag den 12. oktober fra kl. 19 til 24 præsentere People Press Play (billedet) og Antophones til Kulturnat-arrangementet ‘Night Music Gallery part 2’.

Selvom Antophones ikke er specielt elektroficeret, så vil de alligevel ‘varme op’ folk op med Lise Blaases blottede chill-vokal og kølige klaver.

Derefter vil People Press Play gå på scenen. Trioen består af electronica-pionererne Thomas Knak, Anders Remmer og Jesper Skaaning, der tidligere har benyttet sig af aliaserne Future 3 og System. Til koncerten medbringer de sangerinden Sara Savery, mens Stella Polaris Soundsystem afrunder natten bag dj-pulten.

Første del af ‘Night Music Gallery’ i maj måned var med Teitur og Ane Brun.

People Press Play & Antophones
Fredag den 12. oktober, kl. 19 til 24
Statens Museum for Kunst
Sølvgade 48-50, København K
Entre: Kun med Kulturnat Pas

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af