Far vild i Kulturnatten

I aften åbner de ellers lukkede døre på museer, ministerier og biblioteker, der byder på mere end 300 arrangementer. Alt fra folk-inspireret indie, dansk electronica og bluesgrass af både den gamle og nye skole er på programmet.

Taxi Taxi! og Choir of Young Believers (billedet) spiller kl. 20-22 på Københavns Bymuseum, Vesterbrogade 59. Dicte giver tre koncerter med en times mellemrum, kl. 20, 21 og 22 i løbet af aftenen. Man må håbe sangerinden spiller akustisk med lavt CO2-udslip fremfor forstærket, da det foregår i Mijløministeriet, Højbro Plads 4.

Til dem, der ikke kan undvære strøm fra stikkontakten, er der People Press Play og chillout-musik fra Stella Polaris dj-set på Statens Museum for Kunst fra kl. 19-24, mens Operaen på Christiania fra kl. 21 præsenterer bluesgrass med Special Blend, trioen Shady Groove og folk-dj’en Spooky Campfire.

Der er mere elektricitet at finde på Kulturministeriet, hvor Bjørn Svin bliver aftenens helt store strømforsyner med materiale komponeret specielt til Kulturnatten. CPH:DOX vil spæde den elektroniske cocktail op med forskellige video-og lydinstallationer. Slå vejen forbi Nybrogade 2 i tidsrummet fra kl. 18.30-23.30, hvis du vil opleve et bud på en elektronisk musikkanon.

Afslut aftenen under Københavns klareste stjernehimmel. Planetariet byder nemlig på jazzet electronica fra Pixel kl. 22.45-23.45. Adressen er Gl. Kongevej 10.

Et kulturpas koster 75 kroner og kan købes på de fleste S-togsstationer og biblioteker. Det giver fri adgange til alle arrangementer.

Kulturnatten
Fredag den 12. november
Kulturpas: kr. 75,-

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af