High 5: The Floor Is Made of Lava ny nummer 1

En ny uge betyder en ny Soundvenue hitliste og tre nye, potentielle High 5-hits klar til at kæle for din øregang.

Selvom de først udgiver deres debutalbum, ‘All Juice No Fruit’, den 15. oktober, debuterer danske The Floor is Made of Lava (billedet) som nummer ét på Soundvenue High 5. Dermed er lykkes det festlige orkester at bedrive kongemord på de fire amerikanske ryttere i Band of Horses, der indtil nu har stået øverst på skamlen tre uger i træk.

Roisin Murphy har som den anden af sidste uges contenders fået en plads på High 5, dog nederst i hierarkiet. Baby Shambles ligger stadig lunt i midten, mens Múm er droppet to pladser til en fjerdeplads.

I denne uge vil tre nye contenders kæmpe side om side med de fem High-5-bands om en plads på næste uges hitliste. I denne uge kan vi præsentere nyt udspil fra Lise Westzynthius, der overrasker med det mere elektroniske og næsten upbeat nummer ‘Childlike Curves’. Med sangen ‘What Would Wolves Do’ kan man stemme på stram amerikansk indierock fra Les Savy Favs fjerde album, ‘Let’s Stay Friends’. Sidst, men bestemt ikke mindst, vil de debuterende danske Men Among Animals kæmpe med næb og klør for en plads på listen med sangen ‘Other Ways’, der er en herlig blanding af The Flaming Lips og Figurines.

Benyt dine tre stemmer og deltag automatisk i lodtrækningen om cd’er fra High 5-kunstnerne.

Lyt og stem på Soundvenue High 5 her »

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af