Kampprogrammet klar til MC’s Fight Night-finalen

Der ligger ét års hårde dyster mod 160 rappere, for slet ikke at tale om flere års træning med verbale knæbæjninger og flow-teknik, bare for at nå finalen af MC’s Fight Night. Lørdag den 20. oktober står de 16 dygtigste kombattanter klar i KB Hallen til at dyste om prisen som ‘Årets mc’. Kampprogrammet ligger nu klar.

Alle 16 finalister er i år mellem 18 og 26 år gamle, og blandt dem finder man navne som Rødhætte, Mikl, Orhan G. og sidste års vinder, Fantomet (billedet).

Per Vers, Ataf og Peter ‘PTA’ Trier Aagaard vil være udgøre dommerpanelet, mens Jøden igen i år er kampleder.

Vinderen af aftenens store knock-out turnering modtager 25.000 skattefrie kroner, det eftertragtede freestyle-mavebælte samt en masse mindre præmier så som en palle øl. Derudover vil der også blive uddelt en pris for ‘Aftens bedste punchline’.

MC’s Fight Night-finalen
Lørdag den 20. Oktober, kl. 18,
KB Hallen, Frederiksberg
Billetter til finalen: kr. 350,-

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af