Undergrunden spiller dansk

860 arrangementer er registreret til torsdagens Spil Dansk Dag, der i år fokuserer på den danske rockundergrund. I forlængelse af det tema vil 18 af landets togstationer og 23 S-togsstationer lade DSB’s infomeddelelser overdøve af livemusik.

Mange af landets spillesteder har, naturligt nok, danske koncerter på programmet på dagen. De dansksprogede toner tæller Entakt, Nordstrøm og Sterling (billedet), der spiller på henholdsvis Vanløse Kulturhus, Gimle i Roskilde og Århus’ Pakhuset.

Men også engelsksprogede, men dog danske bands er der plads til på det brede program. Entakt får selskab af engelske tekster fra The Elephants, mens Doís støjrock vil fylde Vega op og Albertslund bliver ramt af smittende festrock fra The Blue Van.

Som led i den igangværende Soundvenue tour gæster The Floor Is Made of Lava, Turboweekend og DØD Tobakken i Esbjerg.

Hele programmet kan ses på Spil Dansk Dagens hjemmeside.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af