AC/DC

Hvis der er nogen, der skulle være i tvivl om, at rock’n’roll virkelig er kilden til evig ungdom, så skal de blot kaste et enkelt blik eller to på ‘Plug Me In’. For det er et monster af en opsamling med tre dvd’er, der samler et hav af live-optagelser og tv-indspilninger med hardrockens mest hårdnakkede Peter Pan-wannabees, AC/DC.

Opsamlingen er bygget kronologisk op, med optagelser fra 1976 til 2003, og med over syv timers samlet spilletid, er der bestemt ikke sparet på materialet. Det kunne man ellers egentligt godt have ønsket sig, at de havde gjort. For der er godt nok blandet en god håndfuld skidt med sammen med kanelet, og for hver ikonisk optagelse ‘Plug Me In’ byder på, som overvældende billeder fra AC/DC’s koncert i Moskva lige efter Sovjet-revolutionen i 1991, er der to optagelser med grynede billeder og næsten ligeså dårlig lydkvalitet.

Det er bestemt ikke hi-fi, og en del af materialet har først og fremmest sin berettigelse som dokumentation af bandets historie. Men hvis man selv har tålmodigheden til at finde de spredte guldklumper, så er der stadig mange timers solid underholdning med de evigt unge australiere, der forhåbentligt indfinder sig på Roskilde Festival til næste år.

AC/DC. 'Plug Me In'. Album. Columbia/Sony BMG.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af