DJ Shadow og Cut Chemist gæster Store Vega

Selvom julen som bekendt ikke varer indtil påske, er det en gedigen gave til hiphop-elskere, at amerikanske DJ Shadow og Cut Chemist indleder påskeugen med et koncertshow. Under navnet ‘The Hard Sell’ gæster de to dj-ekvilibrister Store Vega den 17. marts.

Til koncerten medbringer de otte pladespillere og med dem vil de lave mash-ups af rap, new wave, funk og meget mere, lover koncertarrangøren.

DJ Shadow har siden starten af 90’erne været en af hiphop-scenens mest prominente figurer og en af bannerførerne for den instrumentelle hiphop. Med albummet ‘Entroducing…’ skabte han en klassiker, der røg i Guinness Rekordbog for at være lavet udelukkende ved hjælp af samples. DJ Shadow har tidligere arbejdet med kunstnere som Blackalicious, Zack de la Rocha og Mos Def.

Cut Chemist har også sit cv i orden med en fortid som dj i Jurrasic 5 og Ozomatli, og sammen med DJ Shadow har han udgivet to album, ‘Brainfreeze’ og ‘Product Placement’.

Billetsalget til koncerten starter mandag 26. november 2007 på Billetlugen.

DJ Shadow & Cut Chemist
Lørdag den 17. marts
Store Vega
Enghavevej 40, København V

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af