Lise Westzynthius og Efterklang i dobbeltkoncert

Den 14. marts åbner Store Vega dørene for en særlig dobbeltkoncert med to af de mest interessante navne, den danske musikscene kan byde på. Her kan du nemlig opleve Lise Westzynthius (billedet) og Efterklang, der her i efteråret begge har udgivet ‘den svære toer’.

Lise Westzynthius udgav tidligere på måneden hendes opfølger ‘Siberian Mission’, der blev varmt modtaget, selvom Soundvenues anmelder ikke mente, det levede op til hendes fulde potentiale. Når hun indtager Vega sammen med Efterklang, er det to et halvt år siden, hun sidst har givet solokoncert.

I oktober slap Efterklang deres andet fuldlængdealbum, ‘Parades’, der har høstet flotte anmeldelser herhjemme, og ikke mindst topkarakterer i udlandet, der for alvor er ved at få øjnene op for det danske postrock/electronica-ensemble.

Billetsalget til dobbeltkoncerten er netop sat i gang på Billetlugen.

Lise Westzynthius + Efterklang
Fredag den 14. marts, kl. 20
Store Vega
Enghavevej 40, København V
Billetter: kr. 150,- plus gebyr

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af