Nirvanas musik med i ny Cobain-film

Det er ikke nogen hemmelighed, at Kurt Cobains enke, Courtney Love, kan være noget af en strigle, når det gælder Nirvanas musik. Tidligere har hun hevet Foo Fighteren Dave Grohl i retten på grund af sangen ‘You Know You’re Right’, men nu ser det dog ud til, at Miss Love er kommet på andre tanker. Hun har i hvert fald indvilliget i, at den kommende film om Kurt Cobain, ‘Heavier than Heaven’, gerne må bruge de originale Nirvana-masterbånd til soundtracket.

Courtney Love er selv er medproducent på filmen og har samtidig rettighederne til hele Nirvanas bagkatalog.

Filmselskabet Universal Pictures har endnu ikke sat premieredato på ‘Heavier Than Heaven’, der i øvrigt er baseret på Charles R. Cross’ biografi med samme navn. Og til dem, der ikke ved, hvad de skal give Nirvana-fanen, der har alt, i julegave, så er biografien netop udkommet på dansk.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af