Ny video og remix fra Talib Kweli

På sin seneste skive lagde Talib Kweli en langt mere kommerciel linje for dagen end på nogen af hans tidligere udgivelser. ‘Eardrum’ blev da også belønnet med førsteplads på den amerikanske hitliste og Kweli fortsætter den bløde linje på remixet af ‘Hot Thing’. Her vugger et behageligt, soul-inficeret beat i øregangen, mens Ne-Yo og smørtenoren Luther Vandross lægger vokal på omkvæddet. Tak til Spine Magazine for mp3.

Talib Kweli feat. Jean Grae, Ne-Yo & Luther Vandross – ‘Hot Thing (Remix)’ (mp3)

Se også Talib Kwelis nyeste musikvideo til det Madlib-producerede nummer, ‘Everything Man’. Trods topplacering på hitlisten, så er der ikke meget superstjerne over videoen, der er holdt i grumsede billeder og lavet med håndholdt kamera.

Talib Kweli – ‘Everything Man’ (video)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af