Per Vers

3 6

Den danske ordsmed Per Vers er, selvom han kun har et enkelt decideret soloalbum på bagen, ikke nogen nybegynder på den danske hiphopscene. Faktisk har han været atten år i gamet, og i den anledningen har han sendt tre albums på gaden, der både byder på remixes og genudgivet materiale. Den sidste udgivelse i denne triologi er ‘Smells Like Team Spirit’, som indeholder hans gæsteoptrædener fra sommeren 2005 til sommeren 2007.

I forhold til de to forrige udgivelser, så er der mere til dem, som ikke er blandt de mest inkarnerede fans. I stedet appellerer han til en bredere skare med gæsteoptrædenen på blandt andet Jokerens ‘Rastløs’ og BliGlads ‘Dans for Satan’, og man kan godt fornemme, at han for alvor er kommet op i den tunge vægtklasse på den hjemlige musikscene. En plads han fortjener og samtidig understreger albummet hans mikrofontalent. Men desværre er det også et faktum, der betyder, at han på flere af numrene udstiller sine kompagnoner som underlegne.

Man kan godt høre, at numrene ikke alle sammen er lavet efter hans hoved, for den originale tilgang til helheden og valg af temaer, der er hans kendetegn, mangler simpelthen på de fleste numre. Han serverer dog et par gode og gemte lydbilleder, hvor især ‘1MC1DJ Tribute’ gør dette album til en vigtig del af Per Vers-samlingen.

Per Vers. 'Smells Like Team Spirit'. Album. Mixed Ape.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af