Danskere topper Soundvenue High 5

De ep-aktuelle unge knægte i Shout Wellington Air Force imponerer ved at indtage toppen af årets næst-sidste Soundvenue High 5. Dermed forviser de Hot Chip til andenpladsen, imens Friendly Fires, Theses New Puritans og Big Face, der alle albumdebuterer i 2008, udgør resten af listen.

Og som altid er der frisk kød på listen. I denne uge i form af den britiske duo Slow Club, der leverer charmerende og fjollet akustisk pop, imens svenskerne atter spiller med musklerne med hele to contenders. Blood Music og Hästpojken har rødder i henholdsvis First Floor Power og Broder Daniel, og er på hver deres måde gode eksponenter fra den stadig stærke, svenske indiescene.

Benyt dine tre stemmer og deltag automatisk i lodtrækningen om cd’er fra High 5-kunstnerne.

Lyt og stem på Soundvenue High 5 her »

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af