Erykah Badu udgiver dobbeltalbum

Det er efterhånden fire et halvt år, siden verden sidst modtog nye toner fra den roste soul-diva Erykah Badu med hendes tredje album, ‘Worldwide Underground’. Den 25. februar er den 36-årige sangerinde fra Texas på banen et spritnyt dobbeltalbum, og det har fået titlen ‘Nu AmErykah’.

Om albummet udtaler Erykah Badu til Billboard Magazine: »Jeg døbte albummet ‘Nu AmErykah’, fordi jeg er optaget af, hvad der venter forude og ikke fortiden. Ved at kaste mig ud i sådan et projekt, påtager jeg mig ansvaret for at tale for min race og min planet«.

‘Nu AmErykah’, der kommer til at indeholde 18 nye sange, er blandt andet er produceret af stærke navne indenfor hiphoppen så som Madlib og 9th Wonder.

Tracklist
1. ‘American Promise’
2. ‘The Healer’
3. ‘Me’
4. ‘My People’
5. ‘Speech’
6. ‘Soldier 7’
7. ‘The Cell’
8. ‘Twinkle’
9. ‘Love Me’
10. ‘Honey’
11. ‘Emotions’
12. ‘Don’t Be Long’
13. ‘YPOM’
14. ‘Hot Slow Jam’
15. ‘Jump Up in the Air’
16. ‘Loretta Brown’
17. ‘Dirty Dirty’
18. ‘The Healer Outro’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af