Musikstudie brændt ned efter påsat brand

Politiet mener, at det var en påsat brand, der mandag aften udviklede sig så voldsomt, at hverken udstyr eller indspilninger var til at redde i Peter Lehmann og Michael Hannovers studie i en lagerbygning på Nørrebro.

»Jeg føler mig fuldstændig nulstillet. Jeg tror stadig ikke, jeg har fattet det«, udtaler musiker og lydtekniker Peter Lehmann til 24 Timer. Han har mistet musikudstyr for 700.000, men i alt ender det materielle tab på over en million kroner.

Udover udstyr har kunstnere som Rock Hard Power Spray og Silas Bjerregaard (billedet), forsanger og keyboardspiller i Turboweekend, mistet uvurderligt materiale. Grundspor til 16 af Bjerregaards solonumre lå på en af studiets computere, og Turboweekend lægger heller ikke skjul på bitterheden: »Hvis du skulle støde ind i de svin, der gjorde det, så vær venlig at slå dem ned og send dem til os, død eller levende, men helst med store smerter«, lyder det på Turboweekends Myspace-side, der desuden opfordrer alle til at sende positive og opmuntrende tanker til de involverede.

Odenseanske Rock Hard Power Spray, der indspillede deres kommende album i studiet, har mistet udstyr for 100.000, men har heldigvis albummets grundspor i behold.

For at hjælpe de ramte kunstnere og få studiet op og køre igen planlægger Peter Lehmann sammen med musikmanager Thomas Nordqvist en støttekoncert, men hverken dato eller sted er fastlagt endnu.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af