Neutral Milk Hotel og Of Montreal-forsangere i ny film

I 2001 udgav centrale aktører fra det famøse musikkollektivet/pladeselskab Elephant 6 det besynderlige lydkollage-album ‘Major Organ and the Adding Machine’ under samme navn. På albummet kunne man blandt andet finde bidrag fra indie-guruerne Kevin Barnes og Jeff Mangum, de to karakteristiske vokaler bag henholdsvis Of Montreal og Neutral Milk Hotel. Til næste år udgiver Elephant Six så en filmisk pendant til albummet.

‘Major Organ and the Adding Machine’ vil se både Barnes og Mangum i centrale roller, hvor de blandt andet optræder i hummerkostumer og som politibetjente, og ud fra klippene har vi har at gøre med en slags supersyret og ikke-animeret opdatering af ‘Yellow Submarine’, Beatles psykedeliske film-trip fra 1968.

Kortilmen bliver udgivet på dvd sammen med en forlænget version af det originale album, men ifølge Pitchfork Media forventes den også at blive vist i enkelte biografer og til diverse festivaler.

Det vides endnu ikke om ‘Major Organ and the Adding Machine’ kommer til Danmark.

Se traileren her »

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af