Oh No Ono tilføjet til AIDS-koncert

Nu er programmet klar til næste års store Aids-støttekoncert på Store Vega. Med Oh No Ono netop tilføjet på plakaten, side om side med The Blue Van, Tina Dickow og Gypsies, er der under titlen ‘Musik Mod Aids’ lagt op til en firedobbelt fornøjelse med velgørenhed som hovedformålet.

De 250 kroner en billet koster, går nemlig direkte til Aids-Fondets lokale iværksætterprojekt i Nairobi, som hjælper fattige kvinder ud af prostitution ved hjælp af mikrolån og rådgivning. To billetter financierer ét mikrolån, der betyder at én kvinde i Nairobi får muligheden for at starte egen virkosmhed og dermed hive sig selv og sine børn ud af en fattigdom, hvor HIV og AIDS ofte lurer.

Billetter til koncerten kan købes på Billetlugen

Musik mod Aids
Lørdag den 12. januar
Store Vega
Enghavevej 40, København V
Billetter: kr. 250,-

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af