Oliver North Boy Choir

Trioen Oliver North Boy Choir har indtil nu kun udgivet ep’er i cyberspace. Siden marts har de beriget verden med minimalistiske og sprudlende indiepop-toner, der emmer af coolness på tre glimrende småudgivelser, hvor konceptet har været at være uafhængig af pladeselskabernes gammeldags koldkrigstænkning om cd’er og oplagstal, og i stedet henvende sig direkte til fanskaren ved kun at udgive sine små udskejelser digitalt som mp3-filer. Den fjerde ep bliver udgivet samtidig med denne samling, der på smukkeste vis tegner ep’ernes fire årstider i en linje fra forår, til sommer, til efterår, og til sidst ende i en kolde og mørke vinterfinale.

Bag navnet gemmer sig to afstikkere fra Epo-555, nemlig ægteparret Mikkel Max Hansen og Camilla Florentz, og vennen Ivan Petersen. De små elektroniske popsange er yderst originale, medrivende og velkomponerede med afdæmpede og skæve programmeringer, kælende guitarfigurer og sangerinde Florentz’ forførende og drømmende vokal. Særligt åbneren og ‘Adrenalin’ og ‘Baby Cool’ er ualmindelig tilfredsstillende bekendtskaber.

Den sidste del af de i alt 18 numre er remixes kreeret af blandt andre norske Attention og Klaus&K. Det er i sandhed en ganske glimrende måde at lukke ballet på. Og så er der kun tilbage at glæde sig til næste elektroniske ladning sange fra den virtuelle trio.

Oliver North Boy Choir. 'The Massive Oliver North Boy Choir 2007 Girl Collection'. Album. Crunchy Frog.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af