Opsamling 2007: JaConfetti

»Vi har en stor kærlighed til eventyr«, udtalte Josephine Phillip, den ene halvdel af JaConfetti, til Soundvenue, da vi smækkede hende og Ane Trolle på vores forside i september. Og hvis der er én eventyrlig popplade, der vil blive husket fra 2007, så var det nemlig ‘The Rainbow Express’, debutpladen fra de to seje ladies. JaConfetti var ganske enkelt 2007’s friske pust på den danske musikscene. Vi har derfor bedt JaConfetti give deres bud på dette års tre vigtigste udgivelser.

Modeselektor – ‘Happy Birthday’
Lyt til numre fra albummet her
Website
Læs Soundvenues anmeldelse her

»Modeselektor har et lydunivers og en måde at behandle deres lyde på, som vi synes er helt fantastisk. Deres musik har en råhed over sig, samtidig med at alt er meget behageligt at høre på. På pladen er der specielt et track, der er værd at tjekke ud, nemlig deres samarbejde med Thom Yorke. Det er super smukt. Ud over det synes vi også, at de har et sjovt visuelt udtryk, hvor de iscenesætter sig selv på en meget humoristisk måde, og det er jo skønt«.

I Got you on Tape -‘2’
Lyt til numre fra albummet her
Website
Læs Soundvenues anmeldelse her

»Dette band kan man sige meget om, men en ting er sikkert: Det lyder helt fantastisk. Jacob Bellens vokal er og bliver unik, og man kan altid høre, når det er ham der synger. Sammensætningen af hans vokal og bandets lyd, som er flot og melodisk, går op i en højere enhed. Specielt nummeret ‘Sommersault’. Jubi, det kan vi lide! I Got You on Tape er et band, vi kan blive ved med at høre igen og igen uden at blive trætte af det. Hvis vi lavede en film, ville vi have dem til at lave titelmelodien«.

Natasja – ‘I Danmark er jeg født’
Lyt til numre fra albummet her
Website
Læs Soundvenues anmeldelse her

»Første gang vi så Natasja free-style til en lille hemmelig fest et sted, tabte vi begge kæben over hendes flow og den rytmiske stil i hendes vokal. Det var sku ligegyldigt, hvor stiv og skæv hun var, der var ingen slinger i valsen. Vi synes, det er super sejt, at Natasja lavede en plade på dansk. Hun havde noget på hjertet, især med ‘Gi’ mig Danmark tilbage’. Det er det vildeste track. Hvis hun havde lavet en hel plade i stil med det nummer, havde det nok været yndlingspladen. Måden pladen er produceret på og lyder er ikke lige os, men pladen har en stor historisk værdi, da det var hendes sidste. Big up til Natasja. Hun var fandme sej«.

Deltag i Soundvenues store brugerafstemning om årets bedste album her og vind et årsabonnement på Soundvenue Magazine.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af