Opsamling 2007: Kid Kishore

Albertslunds bedste svar på en seriøs trussel mod traditionerne. En fyr, der kaster med kantede beats, skyder med skarpladede vinyler og laver terror med sine tracks. Måske er han bedre kendt som Trentemøller, i hvert fald en kort overgang, indtil han blev samlet op af politiet til en fest. Men det er nu dj og producer Kid Kishore, der i løbet af 2007 nåede ud til et bredt Københavnsk publikum med sine imponerende mashups, et nyt temperament og tekniske skills ud over det sædvanlige. Her giver han sine bud på de tre vigtigste udgivelser i 2007.

Lisbent – ‘Nordvest Raveness’ (fra ‘Pirat Fest cd003’)
Lyt til numre fra albummet her
Website
Download ‘Nordvest Raveness’ her

»Årets vildeste rave track. For 10 år siden hustlede jeg Lisbent med falske Magic-kort. I dag har jeg stor respekt for ham som ven og musiker. Hans track ‘Nordvest Raveness’ er rave, som det skal laves i dag«.

Marwan – ‘P.E.R.K.E.R.’
Lyt til numre fra albummet her
Website
Læs Soundvenues anmeldelse her

»En dansk rap-klassiker blev født i 2007. Marwans album har jeg været meget glad for at høre højt i år«.

Sukhshinder Shinda – ‘Shoulder Surf’ (Hundal Boyz bootleg)
Lyt til numre fra albummet her
Website
Download ‘Shoulder Surf’ her

»Shinda er en af mine yndlings bhangra-vokalister. Her er hans sang blevet rippet af Hundal Boys, som remixer simpelt ved at spille de ondeste dhol-trommer over bhangra-hits«.

Det bedste for musik i 2007?
»DJ Ymerdrys startede sit hardstyle program ‘The Drug’ på Albertslund Nærradio 94,5FM hver fredag kl 17. DJ Ymerdrys var sammen med Ghetto Disco en af de dj’s, jeg så op til, da jeg voksede op i Albertslund, han spillede gabber, trance og ragga til festerne. Det er stort, at han fortsætter Alberlunds hardcore tradition i radioen. Efter Ungdomshusets piratradio blev lukket, er det det eneste FM radio, jeg hører«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af