Soundvenue High 5: Eksklusivt nyt fra Hot Chip

Denne uge byder på nyt Soundvenue magasin, ny releasefest og selvfølgelig en ny opdateret hitliste. For sidste gang kan I nyde The Raveonettes på førstepladsen, før Soundvenue High 5’s femugersregel træder i kraft og sparker dem af listen. På de to følgende pladser finder vi The Hideouts og Cansei de Ser Sexy, præcis som i sidste uge. Men selvom det er status quo øverst i High 5-hierarkiet, så lurer der nye navne på resten af listen. Både dance-punkerne i Foals og det skotske Sons & Daugters klarede skærene fra sidste uges contenderpulje og ligger nu på henholdsvis fjerde- og femtepladsen.

Blandt denne uges contenders er vi meget stolte af at kunne præsentere eksklusivt nyt fra britiske Hot Chip (billedet), som udgiver deres tredje album, ‘Made in the Dark’, til februar. Den nye dansevenlige sang, med den passende titel ‘Ready For the Floor’, blander synths, guitarer og ikke mindst en kærlig vokal, der vil gøre selv Erlend Øye blød i knæene. Den anden contender er jyske Shout Wellington Air Force. De debuterer i dag med ep’en ‘Carry Yourself’, som Soundvenues anmelder netop har givet fem stjerner for dens fornemme »balance mellem indiepoppens fine, smittende melodier og den skramlede rocks lo-fi-æstetik«. Sidste contender i denne uge er det svenske hiphop-outfit Maskinen, der ligesom landsmanden i Familjen, lader sig inspirere af rave-musikken, mens de beordrer, at alle som ikke danser er voldtægtsmænd.

Benyt dine tre stemmer og deltag automatisk i lodtrækningen om cd’er fra High 5-kunstnerne. Denne uges albumvindere er Betina Zachariasen fra København V og Nils Solgård fra København S.

Lyt og stem på Soundvenue High 5 her

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af